KONTAKT OSS

Telefon: 488 46 488
Epost: post@qualicost.no
Vil du ta turen innom et av våre kontorer? Klikk her for oversikt.


VÅRE MEDARBEIDERE

Kristina er utdannet Kvalitets- og HMS-Ingeniør ved HSH (Høgskolen Stord/Haugesund) og er senioringeniør i QualiCost. Ved siden av arbeidet i QualiCost tar Kristina mastergrad innen Teknisk Sikkerhet. Opprinnelig fra Litauen, men har bodd 11 år i Norge. Kristina er grundig og nøye i sitt arbeid, og vår ekspert på ISO med spesielt fokus på 14001 og 3834, i tillegg til NS-EN 1090.

Ta gjerne kontakt med Kristina:
Telefon: 943 05 380
Epost: kristina@qualicost.no
Kirsten Elin er vår faglige leder, og en av to senioringeniører i QualiCost. Hun er utdannet Kvalitets- og Sikkerhetsingeniør hos HSH (Høgskolen Stord/Haugesund). Kirsten Elin brenner for nytenkning og utvikling av faget sitt. Kirsten Elin klarer fort å danne seg et bilde av kundens behov og har en bra dag på jobben når hun sammen med kundene våres ser resultater av jobben som gjøres innen kvalitetsarbeid. Kirsten Elin er vår ekspert på ISO, med spesielt fokus på 9001, 14001 og 1090.

Ta gjerne kontakt med Kirsten Elin:
Telefon: 473 06 572
Epost: kirsten@qualicost.no
Eyvind har ansvaret for salg og marked i QualiCost. Eyvind har bakgrunn fra økonomi og trives i dialog med kunde, enten det er på telefon eller ved besøk til dere. Eyvind er opptatt av at dere som kunde skal ha en positiv totalopplevelse av QualiCost, og følger opp både nye og eksisterende kunder for å forsikre seg om at vi dekker alle behov vi skal. I fritiden vandrer Eyvind i fjellheimen med hunden sin Balder, eller padler en tur i kajakken.

Ta gjerne kontakt med Eyvind:
Telefon: 480 66 539
Epost: eyvind@qualicost.no
Anders er Daglig Leder og Teknisk Leder i QualiCost AS. Han har både økonomisk og datateknisk utdanning, og brenner for utvikling av styringssystemer som kan forbedre kvalitet og rutiner i organisasjoner. Siste påstartede utviklingsprosjekt for Anders (i samarbeid med forskerinstituttet Polytec) er å integrere metodikk for å dra fram - og potensielt redusere - kvalitetskostnader i prosesser i en organisasjon. Anders er også utdannet Kvalitetskoordinator fra Teknologisk Institutt, og jobber tett med flere av våre kunder.

Ta gjerne kontakt med Anders:
Telefon: 488 46 489
Epost: anders@qualicost.no
Knut Helge er utdannet Kvalitets- og HMS-Ingeniør ved HSH (Høgskolen Stord/Haugesund) og er senioringeniør i QualiCost. Knut Helge har jobbet flere år som ingeniør innen Safety & Environment i Aker Advantage og Aker Solutions MMO.

Ta gjerne kontakt med Knut Helge:
Telefon: 919 07 233
Epost: knut.helge@qualicost.no